Media

Nyheter


 • Infracement, en skräddarsydd cement till era infrastrukturprojekt
  Vår Infracement har skräddarsydda egenskaper för att användas i tunga infrastrukturprojekt. Här ställs det krav på cementens förmåga att stå emot påfrestningarna från det svenska klimatet – vilket vi givetvis bemöter. Läs mer om vår Infracement under våra cementtyper.
  Läs mer
 • Våra terminaler är strategiskt placerade runt om i Sverige
  Våra terminaler är strategiskt placerade runt om i Sverige. Vårt senaste tillskott terminalen i Halmstad stärker vårt terminalbestånd ytterliggare och ger oss möjligheten att fortsätta våra effektiva leveranser ut till våra kunder. Läs mer om var våra terminaler finns genom att trycka nedan.
  Läs mer
 • Snabba resultat, använd vår Rapidcement
  Om du är ute efter en Portlandcement med snabb hållfasthetsutveckling är vår Rapidcement det rätta valet. Den är perfekt när man behöver riva formarna tidigt eller vid gjutning i kall väderlek. Läs mer om vår Rapidcement under våra cementtyper eller kontakta oss här för en offert.
  Läs mer
 • CEMEX Miljöcement CEMIII/A 42,5N
  Byggprojekt med höga miljökrav kan nu använda Cemex Miljöcement. Cementen, som är den första i sitt slag på den svenska marknaden har en väsentligt lägre miljöpåverkan än traditionella alternativ. Vid tillverkning av konventionell cement frigörs stora mängder koldioxid. Men med Cemex nya Miljöcement Cem III/A 42,5N går det att sänka koldioxidutsläppet vid tillverkningen väsentligt.
  Läs mer

Terminaler, kontor och fabriker

Select product from list
Search
Building the Future
Copyright © 2019 CEMEX S.A.B. de C.V. All rights reserved


Customer Type:
Company:
Name: *
Town: *
Email: *
Click To Open